ВИДЕО: ПРАЗНИЧНО ЗАВИТКАНИ ПОДАРОЦИ

Во сезоната на подароци, Ви нудиме две видеа со предлог идеи како да ги завиткате подароците на уникатен начин, а со тоа и да израдувате некого.

Ова особено ќе биде забавно за оние кои се креативни и имаат бујна имагинација, оние кои имаат повеќе слободно време и за оние кои сакаат да подарат уникатно завиткан подарок.

Сè што Ви е потребно е хартија за виткање, декоративни ленти, гранчиња од живо зимзелено дрвце и слично.

Погледнете ги видеата и одлучете се за Вас најинтересниот начин, кој секако можете да го модифицирате.

 

 

Е.С.

Photo/ guelphtoollibrary.org