Книга на неделата: „Spectator“

„Spectator“

Автор: Жарко Кујунџиски

Еден од најчитаните дебитантски романи во современата македонска книжевност, 15 години по објавувањето, го доживува своето осмо издание. Првата вистински урбана книга што пренесува машко-женски ситуации од 12 европски града, меѓу нив и Скопје, но блиски на сите луѓе на светот.

Ако никогаш не ви паднало на ум како изгледа ДНК на љубовта, „Spectator“ ви ја нуди таа лекција. Тука ќе ги најдете биологијата на човечката љубов, хемијата на еротиката, физиката на страста.

1

Издавач: Антолог

*Книжевен центар Антолог ул. „Ѓорѓи Пулевски“ бр. 29 лок.1

*Книжарница Антолог ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 31 лок.1 Скопје

+389 78 290 745

www.antolog.mk

Fb/Книжевен центар АНТОЛОГ

Купете online

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.