Мисла 2

 

 

Парите не можат да направат се. Навистина не можат!

 Б.Ц.

Немојте да се трудите постојано да им угодувате на луѓето, бидејќи така ќе создадете навика да мислите дека никогаш не е доволно.

Б.Ц.

Не можете да го спречите тоа што не ни знаете дали навистина ќе се случи.

Б.Ц.