Зимски тренди-капути за секоја пригода

Ви издвојуваме неколку бои и модели на тренди женски капути, можете да ги носите во различни комбинации, со фармерки, панталони, па доколку сакате секогаш да се издвојувате од другите по својата оригиналност, можете да ги носите дури и соодветни патики за интересен и посебен „casual“ стил.

 

тренди-капути 4
тренди-капути 1
тренди-капути 2
тренди-капути 2
тренди-капути 3
тренди-капути 3
тренди-капути 4
тренди-капути 4