Маникир трендови за пролет 2016

Ноктите и маникирот кој го носите на нив , се составен дел од секоја модна комбинација. Затоа е битно тие да се совпаѓаат со изборот на облека, фризура, шминка но и со трендовите кои владеат во тој период. Затоа, за Вас издвоив неколку идеи во кои се прикажани трендовите за маникир за оваа пролет. Уживајте..

маникир 1

 

маникир 2

 

маникир 3

 

маникир 4

 

маникир 5

 

маникир 6

 

Марија Ѓорѓијоска Анѓелеска, beauty-блогер и сопственик на блогот My Make Up Bag M

 

насловна: harpersbazaar.com