Мисла 13

Чувството кога знаеш дека си направил вистински избор. Избор кој ти го трга товарот од грбот а ти ги ослободува чувствата и мислите. Навистина добро чувство. Б.Ц

 

Искористете ја шансата која ви се дава. И да не успее како што сте очекувале, нема да се каете дека не сте пробале. Б.Ц

 

На тоа што не сакате да се сеќавате, не враќајте го назад. Б.Ц

 

Патот кон среќата е навистина долг и тежок. Но, верувајте, се исплати. Б.Ц