Тренди со килоти-панталони

Дали би ги носеле овие тренди панталони? Се разбира, за некого тренди, за некого не. Во разговорот со нашите ГАЛА-девојки, мислењата беа поделени околу овој тип на панталони.

Некои рекоа дека не им стојат на градбата, некои рекоа дека во нив се чувствуваат чудно и смешно, некои пак дадоа позитивни коментари, дека уште веднаш би си купиле такви.

Што мислите Вие? Ние мислиме дека со добра комбинација на чевли, особено со салонки би изгледале супер тренди.

слика 2

 

слика 2

Погледнете повеќе комбинации во ГАЛЕРИЈА.

 

Ц.Б.