Мисла 15

Секој има свое место, кое му дава сила и желба да се движи напред. Кај мене, тоа нешто си ти. Б.Ц.

 

Иако на брегот е побезбедно, сепак повеќе би сакала да се борам со брановите. Емили Дикинсон

 

Направете Вашите идеи да станат реални. Б.Ц.