ВИДЕО: 10минутни вежби со јаже за скокање

Претходно споменавме дека јажето за скокање е одлично за кардио вежби и за согорување на калории.

Овој 10 минутен тренинг кој Ви го нудиме е одличен за затегнување на мускулите, согорување на калориите и за зајакнување на кардиоваскуларниот систем. Доколку сакате да согорите ист број калории со трчање, ќе Ви бидат потребни уште 7 додатни минути.

Ви предлагаме да го земете јажето за скокање, да го пуштите видеото и уште веднаш да почнете со вежбање.

 

Е.С.

*Во врска со примена на препораките во текстовите со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.