Sensilis® LipCare-колекција за неодоливи усни

SENSILIS® LIPCARE колекција за нега на усни
SENSILIS® LIPCARE WINTER FRESH, SUMMER CARE, FRUITY SHINE STRAWBERRY, FRUITY SHINE CHERRY, INTENSIVE CARE  стикови и путери за усни

ЗА УСНИ КОИ ОСВОЈУВААТ НА ПРВ ПОГЛЕД …

Усните се посебно чувствителен дел од нашето тело. Надворешните фактори како ветерот и сонцето можат да ги направат Вашите усни суви и да го забрзаат нивното стареење. За време на летните и зимските периоди потребна е дополнителна заштита за усните. Sensilis® Lipcare колекцијата е вистинскиот избор. Sensilis® Lipcare колекцијата за нега на усни е збогатена со природно кокосово, рицинусово, бадемово и маслиново масло.

SENSILIS® LIP CARE стикови за нега на усни

*Обезбедуваат висока нега и заштита во текот на летниот и зимскиот период
*За мажи и жени за сите генерации
*UVB филтрите ги заштитуваат усните од штетното сончево влијание и последиците од истото, како предвремено стареење на усните
*Лесни и практични за употреба
Пакување: 5 ml

STIKOVI

SENSILIS® LIP CARE путери за нега на усни

*Обезбедуваат висока заштита во текот на летниот и зимскиот период
*За мажи и жени за сите генерации
*Обезбедуваат висока нега и заштита на усните
*Со богата и мека структура
*Специјално наменети за суви и чувствителни усни
Пакување: 7 ml

PUTERI