Гала-фаворит: Дупла „jeans“ комбинација

Ние би го нарекле тренд за смелите. Овој тренд со дупла џинс варијанта е еден од нашите фаворити, не го прифаќаат сите, па токму поради тоа е уникатен и посебен.

Не се работи за тоа да се искомбинираат било кои парчиња тексас, туку да се одберат вистинските бои и тип на материјал на тексас и доколку има потреба да се додаде парчето накит кое ќе одговара на таа комбинација, односно само ќе се дополни можната монотонија која може да настане при ваквата комбинација.  Не мора да е накит, може да е добра чанта во впечатлива боја, или добри чевли/патики.

ЏИНС-2

 

ЏИНС-3

 

ЏИНС-4

Повеќе слики со комбинации во ГАЛЕРИЈА.

 

Ц.Б.