Отстранете ги брчките со маслиново масло

СО МАСЛИНОВО МАСЛО ОТСТРАНЕТЕ ГИ БРЧКИТЕ ОКОЛУ ОЧИТЕ

Во служба на убавината не Ви се потребни скапи креми, доволно е да влезете во кујната.

Маслиновото масло има огромна популарност кај жените кога станува збор за нега и убавина. Тоа претставува најдобро средство против брчки околу очите.

маслиново-2

Toa што Ви е потребно е: 50 мл. маслиново масло и 4-5 капсули витамин Е.

Начин на употреба: Оваа маска нанесувајте ја секоја вечер. Држете ја на себе 5  мин. Дури и немате потреба да ја миете, туку можете да ја избришете со хартиено марамче.

маслиново-3

 

ГАЛАФАРМ

 

Е.С.

насловна/findhomeremedy.com

сл2/ladyformula.com

сл3/allremedies.com