Вкусно задоволство за Велигденските празници

ВИСТИНСКО ВКУСНО ЗАДОВОЛСТВО!

Пробајте ги вкусните лајбици на Уни Лукс за Велигденската трпеза:

Рачно изработени.

Без конзерванси.

Со мека средина и посипани со сусам.

Одлично служат за приготвување на хамургери и секакви сендвичи.

lajbici

 

Повеќе информации на www.uniluks.mk