Мисла 3

 

 

Зборот ‘љубов’ е премал за тоа што го чувствувам.

 

Инспирацијата е насекаде околу нас. Само треба да ја пронајдеме. (Б.Ц.)

 

Твојата љубов е моја инспирација. (Б.Ц.)