Мисла 19

Ништо не е така лесно како што изгледа. Но, може да се оствари. Само треба трпение и желба, упорност, а нив ретко кој ги има. Б.Ц.

 

За да можете да бидете  креативни, мора да престанете да се плашите дека ќе погрешите.

 

Зошто си го комплицираме животот, кога може да биде се поедноставно? Б.Ц.