Во плакарот: „Смелост“ на висока штикла

Честопати девојките „знаат“ да се пожалат на болки при подолго носење на вакви високи потпетици (и оправдано), но мора да се признае дека некои моменти и пригоди навистина заслужуваат внимание од вакви прекрасни чевли со високи потпетици.

Ова е ГАЛА-изборот за пролет/лето 2016.

Ц.Б.