Креативни полици за книги

Чувањето на книгите насекаде низ домот, во фиока, до кревет и на кревет, на клуб масичката во дневна не е решение. Бидете креативни и искобинирајте ги полиците за истовремено да бидат практични но и убави за око, декоративно и убаво осмислени.

Разгледајте ја галеријата и разбудете ја Вашата креативност. :-)

Ц.Б.