Пролетни нијанси на кармини

Пролетта е веќе тука,  а топлите денови носат потреба од полесна и едноставна шминка. Затоа, оваа пролет светлите и нежни нијанси на кармин се тотален хит. Но, секако вечерните излегувања , а и посвечените моменти бараат и појака шминка, за што оваа пролет како тренди бои се најдоа сосема темните нијанси на грозје и темната циклама.

Во продолжение, погледнете ги моите предлог кармини за оваа пролет:

SLIKA-2

 

SLIKA-3

 

SLIKA-4

 

SLIKA-5

 

SLIKA-6

 

SLIKA-7

 

SLIKA-8

 

Марија Ѓорѓијоска Анѓелеска, beauty-блогер и сопственик на блогот My Make Up Bag M