Наградна игра – подароци од Галафарм

Наградна игра со mygalalife.com, и награди од нашиот главен соработник Галафарм!

*Кој сака да учествува треба:
– Да кликне like и share (public) на објавата на нашиот Fb профил My Gala Life!

*Кој и што ќе добие:
– 10 добитници кои ќе бидат избрани по случаен избор, ќе си добијат Sensilis LipCare стик за усни и Sensilis LipCare путер за усни. Совршена комбинација за пролет и лето.

*Наградната игра трае до:
18.05.16 СРЕДА, до 10:00 часот

ПОВЕЛЕТЕ И УЧЕСТВУВАЈТЕ