Мисла 23

Не избираме во кого ќе се заљубиме.

 

Кога нешто ќе тргне наопаку, помислата дека си ти во мојот живот, ме успокојува. Ц.Б.

 

Кога силно љубите, треба да внимавате разумот да не го изгубите. Ц.Б.