Добитници на подароци од Галафарм

Наградната игра заврши во Среда 18.05.16 во 10:00 часот.
*ДОБИТНИЦИ на Sensilis LipCare стик за усни и Sensilis LipCare путер за усни од Галафарм:

 

Maja Mihailovska

Dina Ivanovska

Jelena Anja Jovanovic

Dusica Doneva

Danidance Stojanovska

Panche Arsov

Даниела Атанасоска

Gurgica Petkova

Sanja Videski

Hristina Taneska

*Честитки за освоените подароци. :-)