Неодоливо вкусен тост од Уни Лукс

ТОСТ ЛЕБ ОД УНИ ЛУКС

за Вашите омилени сендвичи и тостови, комбинирани со Вашите омилени намирници.

 

-Направен е од квалитетни состојки, препознатлив по својот извонреден вкус и посебна арома.

-Погоден за секоја пригода и одличен за приготвување на вкусни сендвичи.

-Без конзерванси.

 

Производител: Уни Лукс Скопје

Адреса и контакт: Фјодор Достоевски 1, Скопје

+ 389 2 2030 504