Црни искинати фармерки

Обожавате искинати фармерки? Тогаш сигурно ќе се заљубите во галеријата на овие тренди фармерки, но во црна боја.

Ц.Б.

*Доколку превземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е превземан текстот.