Видео: Стопете 400 калории за 30 минути

Овој 30 минутен тренинг одличен е за слабеење, бидејќи овозможува топење на 400 калории. Но, тој воопшто не е лесен. Проверете дали можете да го прифатите предизвикот.

Започнува со целосно претходно загревање на телото за да не дојде до повреди при правење на вежбите.

Не заборавајте до себе да имате вода, за да останете хидрирани.

 

Е.С.

*Во врска со примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку превземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е превземан текстот.