„Старки“ – секогаш во мода

Самиот наслов кажува се. Секогаш во мода, омилени во пролет и лето, и секоја комбинација ја дополнуваат правејќи ја шик и тренди. Не можевме да избереме боја која би би се издвоила од многуте кои ги има, но ние како фаворит би ја издвоиле класиката: Бела и црна боја, полесни за комбинирање, иако и другите бои можат и тоа како да се вклопат во различни комбинации за истите да бидат повпечатливи.

Ц.Б.

 

*Доколку превземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е превземан текстот.