Јога наместо вежби за загревање пред тренинг

Понекогаш загревањето пред тренинг може да биде навистина досадно и еднолично.

Но, за среќа, истиот ефект можете да го постигнете и со јога. Дури и подобро! Со јогата можете да се опуштите и да ги исчистите своите мисли пред тренингот.

Ви нудиме видео како инспирација за вежбите.

Овие јога вежби можете да ги примените и по тренингот за опуштање на мускулите.

 

Е.С.

насловна сл/ remedypilates.ie

*Во врска со примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку превземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е превземан текстот.