ГАЛА-избор: уредување на помали кујни

Со цел да заштедите на просторот кај помалите кујни, еве неколку идеи за уредување кои можеби ќе ви бидат од корист, или ќе ве инспирираат да пробате нешто ново, или да направите некоја промена во кујната: