8 делови за контурирање на тело освен лицето

Котурирањето на лицето е веќе општа пракса, но во последно време се практикува контурирање на скоро секој дел на телото. Еве кои се тие делови:

Клучната коска. 

SLIKA-2
teen.com

Градите.

SLIKA-3
youtube.com

Вратот.

SLIKA-4
mambolook.com

Стомакот.

SLIKA-5
miss.at

Рацете.

SLIKA-6
cosmopolitan.com

Задникот.

SLIKA-7
famouslive.com

Нозете.

SLIKA-8
vines9.com

Стапалата.

SLIKA-9
girlsandpop.com

 

Е.С.

насловна сл/makeup.vidalondon.net

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.