Модна инспирација од Гала-девојките

ГАЛА-девојките ви ги подготвија своите омилени летни комбинации, за кои велат дека, не би ги замениле со ниту еден тренд, во кој би се чувствувале неудобно. Значи, гласаа пред се за удобноста и секако во тоа што најмногу си се допаѓаат. Некои се одлучија за фунстанчиња (долги или кратки), некои за краток шорц, некои за панталони…Погледнете ги комбинациите и можеби ќе се пронајдете во некоја од нив.

Гала-девојка 26

 

Гала-девојка 24
Гала-девојка 24

 

Гала-девојка 27
Гала-девојка 27

 

 

 

Гала-девојка 28
Гала-девојка 28

 

Гала-девојка 26
Гала-девојка 26

 

Гала-девојка 22
Гала-девојка 22

 

 

Гала-девојка 27
Гала-девојка 27

 

Гала-девојка 23
Гала-девојка 23

 

Гала-девојка 25
Гала-девојка 25

 

Ц.Б.

*Доколку превземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е превземан текстот.