Во плакарот: Комбинации со сина боја

Колку парчиња облека во сина боја имате во плакарот? Оваа боја ја одбравме како нежна, женствена, боја на летото и совршена за дневните комбинации, а привлечна и лесна за експериментирање  за вечерните комбинации.

Погледнете го ГАЛА-изборот на неколку комбинации.

Повеќе комбинации во категоријата ГАЛЕРИЈА.

SLIKA-9

 

SLIKA-6

SLIKA-12

 

SLIKA-10

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.