Видео: Како се употребува beauty-блендерот?

Beauty blender-от е совршена алатка за шминкање. Него го употребуваат сите beauty блогери, make up артисти и сите оние кои се заљубени во шминката за да добијат природен изглед.

Доколку сеуште не сте почнале да го употребувате, Ве советуваме да го сторите тоа. Но, пред да започнете, погледнете го видеото и научете како правилно да го користите.

За почеток, beauty blender-от треба да биде натопен со вода…

 

Е.С.

pic1/ paintedladybeauty.wordpress.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.