Комбинации со бела маица

Понекогаш ни е доволна само една обична бела маичка и добар џинс со „заносливи“ салонки. Или за момчињата, едноставно – добри бели патики.

 

pic/pinterest.com

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.