Во стил со џемпер-фустани

Некои ги сакаат, некои не. Независно од различните вкусови, овие џемпер-фустани можат да изгледаат доста шик со правилна комбинација на чевли, без потреба од  многу накит, и доста топли и добродојдени во ладните денови.

fustani2
џемпер-фустани 1
fustani3
џемпер-фустани 2
fustani4
џемпер-фустани 3
fustani5
џемпер-фустани 4