Како правилно да правите чучнувања?

На многумина, токму вежбите со чучнувања им се омилени.  Проверете дали и Вие ги изведувате правилно.

*За совршено обликувани мускули на целото тело, особено долниот дел – нозете и задникот.

 

 

pic1/ womenshealthmag.com

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.