BABYGAL® – за малечките само најдоброто!

За малечките…само најдоброто!

BABYGAL® – колекција за време и после бањање на деца

Нема ништо поубаво од времето поминато со вашето дете, гледајќи ја неговата насмевка, следејќи го неговото растење, неговата радост и игра.  Грижата за своите малечки претставува најголемо задоволство за родителите, па затоа е потребна постојана нега на детската нежна и чувствителна кожа уште од првиот ден.

Кожата на бебињата и малечките деца е многу потенка, помалку отпорна и помалку се масти од кожата на возрасните. Поради овие причини кожата на бебињата е многу повеќе подложна на бактериски инфекции и штетни фактори на околината која ги опкружува. Посебно се чувствителни доколку нивната кожа е веќе иритирана. Со одржување на здрава кожа на Вашите најмили, му овозможувате на вашето бебе безбедно и здраво детство.

За правилна нега на вашите бебиња потребни се производи кои се наменети специјално за нега на ултрасензитивната кожа на бебињата.

За правилна и квалитетна нега, одберете Babygal.

Производи:

BABYGAL® шампон за деца

BABYGAL® пенливо средство за капење на деца

BABYGAL® заштитен крем за деца со цинк оксид

BABYGAL® детски хидратантен крем

BABYGAL® хидратантното млеко

BABYGAL® пудра за деца

BABYGAL® масло за деца

BABYGAL® детска витаминска крема за секојдневна нега и заштита на нежната детска кожа

BABYGAL® гел за масажа на непца за олеснето растење на запчиња кај доенчиња и деца

SLIKA-2

SLIKA-3

 

BABYGAL® СОЛЕНИ КАПКИ И РАСТВОР / СПРЕЈ ЗА НОС за прочистување и навлажнување на носната слузница на природен начин

BABYGAL® детска витаминска маст со невен и перу балсам

 SLIKA-4

*Повеќе за производите на овој линк

 

Произведува: Галафарм Скопје