„Clavi cut“ – идеална должина за секоја коса

Можеби до сега не сте знаеле, но „clavi cut“ е идеалната должина на коса која совршено ѝ прилега на секоја девојка, без разлика на обликот на лицето, текстурата на косата и без разлика на тоа дали косата е виткана, права или брановидна. Всушност, многу познати дами ја имаат оваа фризура.

Должината на оваа фризура е до клучната коска, со 1 см. повеќе или помалку. Оваа должина одлична е и за негување и обликување кога е пуштена, а доволно е долга и за најразлични фризури.

SLIKA-2
blackisbliss.com
SLIKA-3
desired.de
SLIKA-4
pinterest.com
SLIKA-5
pinterest.com
SLIKA-6
pinterest.com
SLIKA-7
pinterest.com
SLIKA-9
pinterest.com
SLIKA-10
pinterest.com

 

 

Е.С.

pic1/ freudenzeit.co

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.