Видео: Ново руменило со заносен ефект

Lancôme ги лансираше новите течни руменила впиени во сунѓер. Имаат весели бои и фина текстура.

Овие руменила не се наменети за оние кои кои сакаат контурирање, туку за оние кои сакаат да постигнат совршен природен изглед, кој е малку потешко да се постигне со четкичка.

Погледнете го видеото за да видите на кој начин се нанесува новото руменило. Едноставно е, брзо и лесно.

 

Е.С.

 

pic1/ paradeoflove.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.