Видео: Вежби за цело тело со медицинска топка

Медицинската топка е одличен реквизит кој се употребува при рехабилитација и има важна улога во зацврстување на мускулите во спортската медицина. Но, секако дека можете да ја користите за вежбање и во домашни услови иако не Ви е потребна рехабилитација.

Ви нудиме видео со вежби за зајакнување на мускулите на целото тело.

 

Е.С.

 

pic1/ fitnessequipmentireland.ie

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.