Витамини за коса во облик на гумени мечиња

Shugarbearhair ја извадија линијата на витамини за коса во облик на гумени сини мечиња кои се џвакаат и имаат вкус на бобинки. Погодни се и за мали и за големи деца.

Овие мечиња одлични се за негата и здравјето на Вашата коса. Содржат биотин, цинк, фолна киселина и витамини А, Ц, Д, Е, Б6 и Б12 – микс од витамини одлични за косата, но и за ноктите и кожата.

SLIKA-2

Не содржат желатин и глутен. Погодни се за вегетаријанци. Исто така, не содржат хормони, па не мора да стравувате од појава на влакненца по несакани делови на телото.

Една кутија мечиња е наменета за еден месец, а се џвакаат по 2 на ден.

На страната https://www.sugarbearhair.com можете да ги купите по цена од 30 долари.

 

Е.С.

 

pic1/ michelleruth.com

pic2/ hieucow.com

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.