Кога ќе те прашаат зошто изгледаш толку добро

Кога ќе те прашаат зошто изгледаш тооолку добро, фит, среќно, со енергија, а ти имаш само еден одговор: Танцот во Sabor Cubano Social Dance Club.

Затоа, никогаш не е касно да се јавите на 078 317 147, да се запишете и да танцувате во Sabor Cubano Social Dance Club, кој се наоѓа во Работнички универзитет Кочо Рацин.

slika-2

 

Чувството после секој танц  поминат е неописливо прекрасно, дозволете си да бидете дел од таа прекрасна енергија!

SLIKA-4

Повеќе информации на facebook  и на бројот прикажан погоре.

и на grouper.mk каде имаат одлична промоција.