Видео: Јога вежби за лице

Исто како сите мускули на телото и мускулите на лицето треба да бидат третирани со вежби. Правењето вежби за стегање и опуштање на мускулите го спречуваат губењето на еластичноста на кожата, го подобруваат нејзиниот квалитет, ја подобруваат циркулацијата на крвта, но ја намалуваат и појавата на брчки.

Практикувајте ги овие јога вежби кои Ви ги нудиме барем еднаш дневно и за еден месец ќе забележите одлични резултати.

 

Е.С.

 

pic1/ dangerouslyfit.com.au

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.