Спас од габични инфекции со помош на…

Многу е важно да не го одложувате лечењето на габичните инфекции за подоцна. Овие инфекции можат да бидат тврдокорни, па токму затоа Ве советуваме веднаш да се ослободите од нив со помош на антисептичко средство за плакнење на устата и вода.

slika-2

Во 2л топла вода ставете 3 капачиња од средството за плакнење уста, а потоа нозете држете ги во водата 20 минути. Потоа, нозете намачкајте ги со крема за сува кожа. За само неколку дена габичната инфекција ќе исчезне поради антисептичкото и дезинфекционо дејство на средството, доколку ова го применувате по 2 пати во текот на денот.

SLIKA-3

 

Е.С.

 

pic1/7qspa.com

pic2/ activebeat.com

pic3/ measombro.lavozdegalicia.es

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.