Највкусните хот-дог лепчиња!

Ви се пријаде хот-дог?

Лепчето кое Вашиот хот-дог ќе го направи  „прсти да излижеш“, е хот-дог лепчето на Уни Лукс!

Рачно изработени лепчиња, без конзерванси, меки и вкусни. Идеални за подготвување хот дог и разни сендвичи.

SLIKA-2

 

Ајде на хот-дог :-)

 

Произведува: Уни Лукс Скопје

uniluks.mk