10 различни начини за разделување на косата

Дали сте знаеле дека различните начини на разделување на косата можат да Ве направат да изгледате како целосно друга личност? Доколку Ви е здодевен „патецот“ на средина, кој можеби го носите откако паметите за себе, време е за промена.

Некои од овие начини ќе Ви овозможи подобро да го истакнете обликот на лицето, очите или јаболкниците или пак да ги затскриете. Но, најважно од сè е дека сите се премногу едноставни за да ги направите.

Погледнете го видеото и забавувајте се!

 

Е.С.

 

pic1/ realsimple.com

 

*За примена на препораките во текстовите поврзани со здравје и исхрана, доколку е потребно, претходно консултирајте се со стручно лице.

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.