Топ есенски тренд – здолништа со набори

Оваа есен, здолништата со набор се вистинскиот избор доколку сакате да изгледате ин и во склоп со есенските трендови за оваа година. Но, како и секое друго модно парче , така и овој тип на здолништа може да се јави во најразлични бои ,обличи и димензии.

Па така, денес сакам да Ви прикажам неколку предлози на здолништа од овој тип, кои мене ми се допаѓаат и за кои сметам дека можат лесно да се вклопат во секојдневниот изглед на секоја девојка.

SLIKA-2

SLIKA-3

SLIKA-4

SLIKA-5

 

Марија Ѓорѓијоска Анѓелеска, beauty-блогер и сопственик на блогот My Make Up Bag M

Насловна/ fashion-agony.com

Останати слики:

pinterest.com, fashiongum.com, fashion-agony.com,

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.