Направи сам: Декорации за домот

Креативни сте, имате желба за правење декорации за дома? Тоа ве опушта?

Погледнете го ова видео со неколку интересни идеи со кои можете да го декорирате Вашиот дом, инспирирајте се, бидејќи зимата доаѓа, а таа ни носи инспирација за најинтересните, светкави, снежни декорации J

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.