АНТОЛОГ ИЗБИРА НАЈУБАВА ПРАЗНИЧНА ФОТОГРАФИЈА

„Антолог“ избира најубава празнична фотографија

 

Добра вест за корисниците на моментално една од најпопуларните друштвени мрежи –  „Инстаграм“. Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје избира најубава зимска фотографија. Сè што треба да направите е да ги фотографирате книгите од „Антолог“ во некоја убава празнична атмосфера, притоа користејќи го хаштагот #антологџии или #антологџики, а оној што ќе ја сподели најубавата и најкреативна фотка ќе добие пакет книги од „Антолог“. Акцијата трае од 20 декември до 20 јануари, а победникот ќе биде избран на крајот на јануари. Оваа зима уживајте во читањето и фотографирањето.

NASLOVNA

 

SLIKA-3

 

SLIKA-4

 

SLIKA-5

 

SLIKA-6

 

SLIKA-7

 

SLIKA-8

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.