Нов тренд – двоен туш за очи

Ова е сезона на веселби, прослави и добро расположение, поради тоа што се ближи Новата година.

Овој нов тренд на нанесување двоен туш за очи е совршен за ваквите прослави, особено ако употребувате светкав туш. Всушност, можете да нанесете моливче или туш за очи во боја, над класичниот црн туш.

pinterest.com
pinterest.com

Во моментов, најактуелна е бордата боја, а за дочекот на Новата годинадопуштете си светкав и блескав изглед со нанесување на златен или сребрен туш со светки.

Погледнете ги неколкуте наши предлози и одберете си некој од нив:

fashionculture.altervista.org
fashionculture.altervista.org
slika-4
fotogallery.donnaclick.it
fashionculture.altervista.org
fashionculture.altervista.org
pinterest.com
pinterest.com
pinterest.com
pinterest.com
SLIKA-8
makeupandbeauty.com
youtube.com
youtube.com
pinterest.com
pinterest.com

 

Е.С.

pic1/youtube.com

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземeн текстот.