Издавачката куќа Антолог со нова е-продавница

За Вас, љубителите на книгите, сите кои сакате да се почeстите себеси и своите најблиски со прекрасен подарок како што е книгата,  електронската продавница на издавачката куќа Антолог е веќе отворена и богата со многу интересни наслови за сечиј вкус! Не пропуштајте да ја посетите уште сега!

*Купете online на www.antolog.mk

LOGO SLIKA-1

*Во месец Февруари доставата на купените книги преку е-продавницата на Антолог е бесплатна.

PROMOCIJA

 

*Доколку преземете содржина од mygalalife.com, задолжително е да се постави извор од каде е преземена истата.