„Smoothie“ со боровинки, банана и какао

borovinki2 За овој Smoothie рецепт Ви се потребни:

  • 1 Банана
  • 1 шолја замрзнати или свежи боровинки, или количина од нив по ваша желба
  • 1 Супена лажичка какао
  • 1 шолја млеко
  • 1 чаша вода (контролирајте ја водата зависно од густината која ја сакате).

*Мраз по желба

На здравје :-)

 

Ц.Б.